Nyhetsbrev

Festmåned!

Koldtbord, buffet eller tapas – kjært barn har mange navn. Det er mange som velger koldtbord til konfirmasjon og andre festligheter og det fantastiske med å servere denne type mat, er at det kun er fantasien og kapasiteten som setter grenser. Og nå som mai står foran oss er det flere anledninger til dette.

Kjøp gode råvarer, da blir resultatet alltid bedre. Sjekk ut om det er noen spennende lokalproduserte råvarer eksempel ost fra Ostegården, lefser fra Nøring osv. Det støtter opp om de lokale produsentene, og du får i tillegg en morsom liten historie å fortelle dine gjester/ kunder. Forskjellige grønnsaker, poteter, salater og frukt er viktig både som tilbehør og som selvstendige retter. Legg gjerne litt fuktig kjøkkenpapir over salaten, slik at den holder seg frisk og sprø.

Du kan bestille dine varer i nettbutikken, på mail firmapost@makestad.no, eller på telefon 55 14 10 10. Ny bruker av nettbutikken? Ring oss eller send en mail, så lager vi brukerkonto til deg.Få kampanjene våre direkte på e-post, meld deg på vårt nyhetsbrev!

Meld deg på nyhetsbrevet