Nyhetsbrev

Sunne, gode bærekraftige bakevarer

Vi ønsker å presentere vår nye leverandør MER ENN – vi er stolt av å kunne levere deres norskproduserte produkter til våre kunder fremover. MER ENN gjør det lettere å få i seg frukt/grønnsaker, og samtidig ta et bærekraftig valg!

I sortimentet deres finner du foreløpig pizzabunner, lyse rundstykker, korn rundstykker og focaccia. Produktene er laget av nesten halvparten gulrot. Og ikke hvilken som helst gulrot, bakervarene er laget av gulrøtter som er veiet og funnet for lett, tung, eller har for «rar» fasong for salg. Men ikke av dem, MER ENN lager fantastiske bakverk av gulrøtter som ellers hadde blitt kastet.

MER ENN fikk i august 2020 «Matredderprisen» fra Q-meieriene for sitt arbeid mot matsvinn. 14. oktober var den store kåringen av «Årets matredder» blant alle som hadde vunnet  «Matredderpris» tidligere i år.  Blant mange gode kandidater gikk MER ENN helt til topps. Vi gratulerer MER ENN som «Årets Matredder 2020» og gleder oss over et godt samarbeid fremover.

For å lese mer om produktene, trykk her for å komme til nettsiden deres

Varenumrene for de nye produktene er:
500 – MER ENN Lyse rundstykker m/gulrot (50 stk pr kasse)
501 – MER ENN Korn rundstykker m/gulrot (50 stk pr kasse)
502 – MER ENN Focaccia m/oregano og havsalt (12 stk pr kasse)
503 – MER ENN Pizzabunner m/gulrot (25 stk pr kasse)

 Du kan bestille dine varer i nettbutikken, på mail: firmapost@makestad.no,  eller på telefon 55 14 10 10, vi hjelper deg gjerne.

Ny bruker av vår nettbutikk? Ring oss eller send en mail, så lager vi brukerkonto til deg. Ønsker du plankjøp, hjelper vi deg gjerne med dette også!Få kampanjene våre direkte på e-post, meld deg på vårt nyhetsbrev!

Meld deg på nyhetsbrevet