For mange er «kunden er kongen» en høytsvevende visjon og vanskelig å gjennomføre 100%. Vi ønsker å gjøre «kunden er kongen» til hverdagslig praksis. Bransjen er tøff og vi vet hvor lite som skal til for at ting skjærer seg.

Derfor har vi døgnåpen vakttelefon, hvis behovet skulle melde seg. Vi holder også åpent på lørdager og alle våre tjenester er selvfølgelig frie for gebyrer. Våre rutiner og systemer er tilpasset kunden – ikke omvendt! Mange større grossister plasserer deg i et stort og tungvint system og forteller deg hvordan de vil ha det. Vi ser på hvilke behov og ønsker du har – for å lage et system som passer akkurat for deg.

Selskapet har et distribusjonsapparat på 20 biler og serviceinnstilte sjåfører som skal tilby våre kunder til enhver tid ferskeste varer til best pris og kvalitet. Vi tilstreber å gjøre veien fra bonden til kunden kortest mulig med svært hyppige innleveranser og en hurtig lagerrullering. En restaurantkunde hos T.L Måkestad kan bestille sine varer når den stenger ved midnatt og få friske råvarer levert morgenen etter.