Engrosnett.no – din kjøpmann på nett for både privat- og bedriftskunder.

Engrosnett er et datterselskap av Måkestad- gruppen, og er en fullsortiments grossist som har spesialisert seg på levering til både private kunder, barnehager og bedriftskunder.

Engrosnett jobber for å øke mangfoldet i dagligvarebransjen. I tillegg til å tilby gode priser på kjente merkevarer og dagligvarene du kjøper ofte, finner du også kvalitetsprodukter fra lokale produsenter og økologiske varer. Hos oss finner du et brett utvalg av frukt og grønnsaker, husholdningsprodukter, meieriprodukter og rekvisita – samt engros produkter. Og alt dette får du selvfølgelig på samme bestilling og samme levering.

Vi holder til i Blomsterdalen der vi har et topp moderne lager, med over 15000 varelinjer på lager til enhver tid. Våre priser er sammenlignbare med tradisjonelle butikker og våre hyggelige og serviceinnstilte sjåfører leverer varene gratis hjem til deg i stor-Bergen. Vi kan også levere i Oslo og Stavanger for bedriftskunder, ta kontakt for mer informasjon.

Vår ambisjon er å skaffe alt du ønsker deg og gjør vårt ytterste for å tilfredsstille kundenes behov. Ta gjerne kontakt med oss om det er noe vi kan hjelpe deg med.

 

Velkommen til Engrosnett.no